Restaurant, lunch, catering, take away, tapas, pizza, pasta, kaffe, te, selskaper

_D855552.jpg

Opplev

This is the page description.

—  Stedet  —

 

Restaurant Caspar skal være et sted alle føler seg hjemme med sin uformelle og vennlige stemning. Maten vår er ærlig, laget helt fra bunnen av. Og den er inspirert av det italienske kjøkken. Pizzaen er bakt i steinovnen vår på tynne, crispy bunner, pastaen er på italiensk vis og à la carte menyen er rik med mange spennende smaker.
Kom innom for en morgenkaffe, en god lunch, noe varmt å drikke på vei hjem eller en god middag med venner, kolleger eller familie. Og gå ikke glipp av sommerpulsen i bakgården med konserter og kulturarrangementer.

Restaurant Caspar ligger i en gammel bygård tegnet av Magnus Poulsson i hjertet av Sandvika - men vi har vunnet hjerter langt utenfor kommunegrensen.

 
 

Caspar Brambani

 Restaurant Caspar bærer navnet til Sandvikas store velgjører, Caspar Donato Brambani, fabrikkeier i andre halvdel av 1800-tallet. Han skapte arbeidsplasser, etablerte sykekasse, satt opp gatelys og var en velgjører i sin tid. Vi på Caspar er fascinert av Brambani. Han skapte en bedre hverdag for mange. Og han hadde italienske røtter. Det skulle bare mangle at det ikke setter spor på menyen vår.

Takeaway

Pizzaen vår er populær, den er bakt ved høy temperatur i steinovnen vår. Det tynne, sprø bakverket garnerer vi med smakfull tomatsaus og utvalgte garnityrer. Se meny her!

Selskaper

Vi har et eget selskapslokale med kapasitet til inntil 50 gjester, 100 om vi samtidig tar i bruk restauranten. Her kan du arrangere jubileer, merkedager og firmatreff. Vi har egen selskapsmeny, den tilpasser vi, om du har egne ønsker. 

Catering

 Servér den gode maten fra Restaurant Caspar der du bor, jobber eller samler mennesker til selskap. Vi har en fantastisk tapasmeny i to størrelser og leverer maten der du ønsker.

 Kaffe

 Vi har innlemmet Sandvikas eldste spesialbutikk i lokalene våre, Sverre Rønnings kaffe- og teforretning. Varemerket hans het Mokkaspiss, i dag er den vår spesialblanding. Utvalget av te og spesialkaffe er like stort hos oss som det var hos Rønning. Som middagsgjest gir vi deg 10% rabatt på kaffe og te i løsvekt. 

 
 

Bakgården

Bakgården er en oase i Sandvika med en utendørsscene der unge og lovende, mer garvede amatørmusikere og profesjonelle byr på sin musikk og talent. En dag i måneden serveres utendørsopera, en dag barnearrangement – mens vi på Restaurant Caspar serverer mat og drikke her hver dag på utendørsserveringen.

 
Bilde 11.01.2019 klokken 11.25.jpg
 

Bordbestilling

Send oss en mail, enten du vil bestille bord, arrangere selskap, catering eller annet du har på hjertet. Vi svarer deg så fort vi kan!
NB! Gjelder bordbestilling samme dag, send sms til
 +47 99 44 66 33 eller ring tlf: +47 67 54 82 33